Treniņi ielas braucējiem pa Biķernieku lielo moto trasi instruktoru pavadībā, vai NOT MIIZING V1 !


Šogad, 18.06.2013, 18:30-20:30, klubs Motoaplis atsāk iepriekšējos gados iesāktos motošosejas treniņus ielas braucējiem instruktoru pavadībā Biķerniekos pa lielo moto trasi.

Treniņā var piedalīties jebkurš, kuram ir ielas vai šosejas motocikls labā tehniskā stāvoklī un motociklistam atbilstošs ekipējums. Vairāk par treniņa norises kārtību, motocikla tehnisko stāvokli un ekipējumu var uzzināt te: www.motoaplis.lv/notmiizing.php

Treniņi notiek instruktoru pavadībā un visi instruktori ir pieredzējuši motosportisti, kuri ierādīs pareizu braukšanas tehniku un trases trajektorijas, kā arī sniegs atbildes uz Jums interesējošiem jautājumiem un norādīs uz trūkumiem.


motošosejas treniņi Biķerniekos     motošosejas treniņi Biķerniekos

Noteikumi:

1. dalību var ņemt ikviens, kuram ir ielas vai šosejas motocikls un atbilstošs ekipējums;

2. muguras sargs ir vēlams, bet nav obligāts;

3. apdrošināšana ir vēlama, bet nav obligāta;

4. braukšana notiks instruktoru pavadībā, bez apdzīšanām, ievērojot sev piemērotu ātrumu;

5. sportisti piedalās tikai kā instruktori;

6. katrā grupā aptuveni 6 braucēji, kuri trasē pavada 3 x 20 minūtes;

7. jautājumi un atbildes starplaikos, 18:20 - īsa instruktāža;

8. treniņš notiks ar kvalificētu mediķu un tiesnešu klātbūtni;

9. iepriekšēja reģistrācija www.motoaplis.lv mājas lapā;

10. lukturiem un spoguļiem jābūt aizlīmētiem (līmlente būs pieejama), degvielas tvertnei pilnai;

11. motociklam jābūt tehniski labā stāvoklī.


Pēc pirmā brauciena, katrs dalībnieks varēs novērtēt savas braukšanas prasmes un izlemt, kurai grupai viņš būtu vairāk piederīgs. Tāpēc reģistrējoties treniņam, izvēlies pats savu grupu: A - ātrāki, B - lēnāki. Ja neesi bijis iepriekšējos treniņos, un nezini savas spējas, tad raksti B klasi. Treniņa laikā būs iespējams grupas mainīt.


Atgādinām, ka treniņu dalībniekiem tiek organizēta Motoapļa Kausa izcīņa, kuras ietvaros notiek trīs sacensību posmi Biķerniekos. Kopvērtējuma uzvarētāji tiks apbalvoti sezonas beigu pasākumā. Klašu sadalījums: A klase – ātrāki braucēji, B klase – lēnāki braucēji. Sacensībās var piedalīties tikai braucēji ar kluba Motoaplis licencēm, kuru gada demokrātiskā maksa ir LVL 10. Licences saņemšanai nepieciešams aizpildīt Licences pieteikuma anketu un nosūtīt uz motoaplis@motoaplis.lv, kā arī uzrādīt nelaimes gadījumu apdrošināšanas polisi ar ierakstu Motosports. Motoaplis mājas lapā ir publicēti visu braucēju sadalījums pa klasēm.

Kaut arī šī gada Motoaplis Kausa pirmais posms jau ir noticis, dalībniekiem vai topošajiem dalībniekiem ir vērts atcerēties, ka pirmā posma izlaišana nenozīmē, ka nav vērts piedalīties, jo motosports ir ne tikai dalībnieku sacensības, bet arī tehnikas sagatavotības pārbaude, kā arī sacensības - ir vislabākais treniņš!


Uz treniņu vēlams ierasties laicīgi, lai paspētu piereģistrēties un noklausīties instruktāžu, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Izbraukšana trasē 18:30.

Vienlaikus, 18:30 - 20:30, notiks treniņš pa kartodromu. Dalības maksa par divām stundām 10 LVL.

Līdz 18.06.2013, plkst. 15:00, reģistrējoties internetā treniņa maksa ir LVL 20, bez iepriekšējas reģistrācijas LVL 25.


Lietus gadījumā treniņš tiks pārcelts uz citu datumu.



Reģistrācija treniņam 

Dalībnieku saraksts 



Tiekamies Biķeros !


09.06.2013.
www.motoaplis.lv
motoaplis@motoaplis.lv
+37129323030